kantoor ERC Automatisering

In zwaag is een MKB bedrijf(je) gevestigd wat een agentschap van Mobiele signaal versterkers (gsmversterkers.nl) heeft van het merk Huaptec.Dit kantoor is naast de woning en heeft een slechte issolatie waarde waardoor het zomers te warm en in de winter te koud is, De klant wilde graag ondanks de kleine ruimte een oplossing.  Er is gekozen voor een Airco Mobiel

oplossing dit geeft in de gematigde tijden van het jaar als oplossing dat de klant hem kan verplaatsen.

Een perfecte GSM signaal bij je thuis of op kantoor.

We kennen het allemaal: de beperkte signaalsterkte van mobiele telefoons. Buiten gaat alles nog goed, maar ben je eenmaal binnenshuis, zakt het GSM-signaal tot armzalige niveaus. Veel mensen zijn in hun eigen huis niet eens bereikbaar op hun eigen mobiele telefoons, of moeten – wanneer ze gebeld worden – blijven lopen, zoekend naar het beste signaal. Dat is toch wel heel ouderwets. Vroeger, toen de draadloze huistelefoons in opmars kwamen, hadden veel mensen hetzelfde probleem! Maar er is goed nieuws: je kunt dit probleem zelf oplossen met een gsm versterker.

Storende factoren

Waarom heb je binnen geen bereik? Welnu: het zou natuurlijk kunnen zijn dat het bereik van je mobiele provider niet groot genoeg is. Dan heb je letterlijk geen bereik. Of je hebt buiten een zwak signaal van je provider, dat door de muren van het huis weggefilterd wordt. Dat is namelijk het grootste probleem: in onze perfect geïsoleerde huizen vol smart home gadgets zijn veel belemmerende factoren aanwezig, die het gsm-signaal verstoren. Muren, vloeren, isolatiemateriaal, het remt allemaal het mobiele signaal. En wat dacht je van de storing van allerlei apparaten, die verbonden zijn met je wifi-netwerk en adapters die hun eigen magnetische spanningsveld opleveren? Het is een chaos in huis, als je het in beeld zou kunnen brengen!
Je GSM signaal versterken

Heb je echt last van een onderbroken signaal, dan is er een heel eenvoudige oplossing: een gsm versterker! Een dergelijke versterker bestaat uit drie delen: een buitenantenne, een kabel en een krachtige binnenzender / ontvanger, die het signaal versterkt. Heb je al door wat er gebeurt? Juist: het signaal van buiten wordt opgevangen en versterkt binnen je huis opnieuw verzonden.

Daardoor wordt niet niet alleen sterker, maar omzeil je ook de grootste beperkingen: de buitenkant van je huis!

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

Bekijk dan eens deze koopgids voor gsm-versterkers:

Er zijn overigens gsm-versterkers in verschillende klassen, die geschikt zijn voor woningen, maar ook voor grote (kantoor)gebouwen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment