Hier geven wij een kleine greep van een aantal van onze klanten welke wij hebben opgenomen in onze portfolio. De oplossingen zijn altijd per klant uniek evenals de voorwaarden van installatie. Air Systems Holland hoopt u op deze wijze te kunnen laten zien wat wellicht voor u ook een oplossing kan zijn.

samenwerkingsverband te hebben gesloten met Verticale stadsboerderij GROWx, hun plannen zijn om per container verschillende klimaatzones te creëren. Daar liggen de echte commerciële kansen, want vertical farming is overal in opkomst.” vertelt Neil Simmons, de nieuwe directeur van de verticale stadsboerderij.

Verticale stadsboerderij GROW X

Air systems holland is blij een samenwerkingsverband te hebben gesloten met Verticale stadsboerderij GROWx, hun plannen zijn om per container verschillende klimaatzones te creëren. Daar liggen de echte commerciële kansen, want vertical farming is overal in opkomst.” vertelt Neil Simmons, de nieuwe directeur van de verticale stadsboerderij.

Installatie in woning

In een woning met een plat dak werd het zomers vaak erg warm. de buienlandse klant was welliswaar gewend aan warmte omdat hij uit Bali kwam hij wilde toch graag een oplossing voor zijn zomerwarmte probleem, wederom een oplossing met Haier gemaakt, Dit keer plaatsing van buiten en binnenunit.

Sportscafe The Match Oostzaan

OOSTZAAN – Oostzaners kunnen nog steeds vrij uit sporten en inmiddels ook weer gezellig nazitten in het vernieuwde horeca gedeelte dat onder de naam Sportscafe the Match door het leven gaat. Door de nieuw uitbaters werd het steeds drukker en een professionele airco unit van Mideo met een capaciteit van 2,5 watt werd door ons als oplossing aangeboden.

Drommels Party Service

Partyservice Drommels uit Oostzaan.
Bij Drommels was een probleem in de bereidingskeuken, deze ruimte werd tijden het bereiden van de gerechten voor de partyservice regelmatig erg warm.
Een airco met buitenunit van Haier met een capaciteit van 2.5 kw was de oplossing.

kantoor ERC Automatisering

Oplossing klein kantoor in Zwaag

In zwaag is een MKB bedrijf(je) gevestigd wat een agentschap van Mobiele gsm versterkers heeft van het merk Huaptec.Dit kantoor is naast de woning en heeft een slechte issolatie waarde waaadoor het zomers te warm en in de winter te koud is, De klant wilde graag ondanks de kleine ruimte een oplossing.  Er is gekozen voor een Airco Mobiel

Club Maggy Utrecht

Club Maggy Utrecht

Maggy’s was een leuke uitdaging voor ons, de mogelijkheden voor afvoer en installatie waren beperkt en alle ander mogelijkheden voor een goede oplossing waren uitgeput. De klant maakte zich erg zorgen over deze beperkingen. Na onderzoek en een goed gesprek werd duidelijk dat de Opticlimate Airco’s een goede oplossing zou bieden.