U kunt één apparaat gebruiken om twee ruimtes te koelen

Met een Multisplit .1 buitenunit kun u meerdere kamers koelen , Panasonic en Haier

U hoeft geen zorgen meer te hebben over de veiligheid van uw ruimte en apparatuur

De watergekoelde Airco is van alle markten thuis als het gaat om de bescherming van uw Monumentale pand en andere gebouwen tegen brand en lekkages.

Om de dreiging van een water overstroming in het systeem op te vangen is de Airco daarnaast voorzien van een ingebouwde waterlekkage veiligheidsschakelaar. Mocht er water vanuit de leidingen op de vloer van de Airco komen dan zal de sensor de wateraanvoer afsluiten (dit kan bijvoorbeeld gebeuren in het geval van een leidingbreuk, gebroken verbinding of een verstopt riool.

brandveiligheid

Met betrekking tot de brandveiligheid zijn ten eerste de elektrische componenten en aansluitingen ondergebracht in een robuuste, brandwerende stalen behuizing. Ten tweede gebruikt het systeem keramische verwarmingselementen – het meest betrouwbare type elektrische verwarming verkrijgbaar. Ten derde kan de ingebouwde temperatuur veiligheidsschakelaar de lichten uitschakelen als de temperatuur tot boven de ingestelde limiet oploopt (dit kan bijvoorbeeld gebeuren in het geval van  een verstopte watervoorziening).

Filter

Het filter in de Airco helpt u verder om schimmels en ongezonde lucht zoals pollen te verminderen.

U kunt het apparaat de gehele dag en nacht draaien zonder enige ongeregeldheid

De Airco is door gebruik van water als koelmedium buitengewoon effectief .