De mogelijkheden van diverse systemen

Het perfecte klimaat

Naast het ontvochtigen van bijvoorbeeld monumentale panden of andere ruimtes waar teveel luchtvochtigheid is of seizoensgebonden beperkingen behoren vanaf nu tot het verleden! Een Aircosysteem is in staat om de impact van seizoenswisselingen te overwinnen, want het systeem omvat zowel koel- en verwarmingselementen. Hete zomerdagen en koude winternachten vormen geen bedreiging meer voor uw pand.

OptiClimate luchtciculatie

U kunt koelen, verwarmen, lucht circuleren, ontvochtigen en filteren met één enkel apparaat

Dankzij het multifunctionele karakter van dit apparaat kunt u de OptiClimate toevertrouwen om de door u ingestelde temperatuur en luchtvochtigheid te handhaven.

Het systeem zal nauwlettend de ruimte in de gaten houden, snel reageren als er een probleem ontstaat om vervolgens geheel autonoom de meest geschikte vorm van luchtbehandeling kiezen. Dit bespaart u zo een hoop tijd en moeite!

De Airco past de vooraf ingestelde waardes geheel automatisch aan

Als u eenmaal een minimum- en maximum temperatuur heeft ingesteld voor dag en nacht  dan zal de Airco de rest doen.

De Airco reageert hierop door de verwarm functie en indien nodig de ontvochtigingsfunctie te activeren

Tevens kan het systeem de koel functie activeren (en ook de ontvochtigingsfunctie mocht dit nodig zijn).

Onverwachte hitte- en koudegolven zijn geen probleem meer aangezien de OptiClimate direct aan het werk gaat om de balans te herstellen. Dit betekent dat u niet meer aanwezig hoeft te zijn om alles te overzien!

U kunt de ruimte tijdens de overgang van nacht naar dag voorverwarmen

Door activatie van de PRE-HEAT functie wordt condensatievorming in de ruimte verkleind.

 

De pre-heat functie bestrijdt dit probleem door de Airco te instrueren om een uur voor omschakeling geactiveerd worden te beginnen met de opwarming van de ruimte, zodat wanneer ze worden ingeschakeld, de temperatuur al snel overeenkomt met de vooraf ingestelde waarde.

U kunt er voor zorgen dat de temperatuur  constant blijft.

Een andere handige functie die door de fabrikant  is bedacht is de slow cool down functie.

Activatie van deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur niet te snel daalt. Gedurende het eerste uur koelt de Airco de ruimte langzaam, door een geleidelijke verlaging van de temperatuur komt vervolgens de gewenste waarde tot stand.

U kunt de Airco gemakkelijk programmeren met behulp van de duidelijke en eenvoudige afstandsbediening

Er wordt een afstandsbediening meegeleverd (Ook los verkrijgbaar).

Het scherm toont in een oogopslag een overzicht van alle belangrijke instellingen en waardes (Koeling, Verwarming, ventilatorsnelheid, temperatuur, luchtvochtigheid, tijd, enz.), terwijl een reeks eenvoudige knoppen u in staat stelt om snel en eenvoudig wijzigingen door te voeren. Ook hebben wij uitgebreide instructies en een handleiding beschikbaar om ervoor te zorgen dat u alle ins en outs van dit apparaat onder de knie krijgt. Verder kunt u de waarschuwingen uitlezen.

opticlimate afstandbediening (remote)