Het creëren van een volledig controleerbaar klimaat van de ruimte is het doel welke de airco uw als klant kan helpen .

Door het gebruik van de  klimaatbeheersing krijgt u een veel hogere controle over de ruimte .

Op basis van de door u ingestelde dag- en nacht temperaturen kiest de airco de meest gepaste actie (lucht verwarmen, koelen, extraheren, etc.) om zo de door u ingestelde condities te bereiken en te behouden.

Klimaatbeheersing

De airconditioner bied een totaaloplossing voor klimaatbeheersing .

Klimaatbeheersing

Verwarmen, verkoelen, verlagen van luchtvochtigheid, lucht circulatie en filteren van de lucht behoren tot de vele mogelijkheden van de OptiClimate.

Veiligheid

De stalen behuizing, keramische verwarmingelementen, Ingebouwde veiligheid temperatuur en waterlekkage schakelaar zorgen hiervoor.

Veiligheid

Als optie is het mogelijk detectie van een fout of storing (overmatige hitte of waterlek) een SMS melding te ontvangen op uw telefoon deze melding wordt ook door de Alarm Log functie opgeslagen.

Minder overlast en kosten

Door gebruik van een filter wordt de kans op schimmel in de ruimte verlaagd, hierdoor zijn er geen ventilators nodig.

Minder geuroverlast en geluid.

Door de koolstof filter word er tevens voorkomen dat er schimmels vrij baan krijgen.

Meerdere ruimtes

Met behulp van een optionele 3-weg klep en een extra temperatuursensor kunt u de klimaatbeheersing van meerdere ruimtes.

Meerdere ruimtes

Nu hoeft u niet meer te investeren in twee grote ventilatoren met controllers daar dit normaal nodig is voor een dergelijke opstelling.

Wat is een  klimaatbeheersings systeem?

Het klimaatbeheersingssysteem kan gerust baanbrekend genoemd worden. Deze watergekoelde of luchtgekoelde airconditioning unit is speciaal ontworpen voor de sector glastuinbouw , sportscholen , bloemisterijen , Sigarenopslag , geconditioneerde ruimtes,

Stucadoors voor ontvochtigen woningen ,Discotheken , Bar Pub voorbeeld Rembrandsplein waar geen buitenunits geplaatst worden.

Als u beschikt over een ruimte waarbij oude lucht uit de ruimte moet worden afgevoerd en verse lucht aangevoerd moet worden is dit klimaatbeheersingssysteem uitermate geschikt voor u.

De vooraf ingestelde temperatuur wordt voortdurend gemonitord en gecontroleerd waarbij het systeem direct reageert op een temperatuurafwijking om zo een stabiele temperatuur in uw ruimte te garanderen.

De voordelen van een klimaatbeheerssysteem?

  • U kunt 365 dagen per jaar de perfecte omgeving opzetten en onderhouden.
  • U kunt heeft geen seizoensgebonden beperkingen meer.
  • U hoeft in de winter niet langer radiatoren te gebruiken en in de zomer hoeft u geen grotere fans te gebruiken.
  • U bent in staat om bacteriën, schimmels en ziektes te verminderen door het afsluiten van luchtaanvoer van buiten.
binnentuin,afgesloten ruimte

Afgesloten ruimte

Beschikt u over een gesloten ruimte zonder ramen of afvoermogelijkheden dan biedt het Airco Systeem de basis voor het inrichten.